Överraska din personal med en inspirerande föreläsning i höst

Jag är inte bara verksamhetschef i Ungas Möjligheter utan också professionell talare vilket är en fantastisk kombination.

Jag utbildar, inspirerar och utvecklar arbetsgrupper och individer i näringsliv, det offentliga och framförallt i skolan.

Tillsammans med mina två vänner och talarkollegor; SaraClaes Schmidt och Micke Darmell har jag valt att bli Samarbetspartner till Ungas Möjligheter.

 

Vi brinner alla tre för de unga och att det skapas möjligheter för dem.

Vi vill genom vårt nära samarbete med Ungas Möjligheter nu bidra med vår kunskap, inspiration och föreläsningar till skolor, kommuner och näringslivspartners som har ett avtal med Ungas Möjligheter och erbjuder därför nu våra föreläsningar till ett speciellt UM-pris.

Så du som har ett samverkansavtal, överraska din personal, dina kunder eller ditt nätverk med en inspirerande föreläsning redan i höst och har du inget samverkansavtal, kontakta oss idag!

 

Ungas Möjligheter ger dig möjligheten att göra den bästa tänkbara CSR-insatsen ( Social Corporate Responsibility) för dig, ditt företag, din kommuner och region.

 

Tillsammans för Ungas Möjligheter

 

Christina Åkerberg