PARTNERS & STÖDMEDLEMMAR


PARTNERSKAP

När vi tar ett gemensamt ansvar skapar vi ett enormt värde, både för elever, arbetsliv och samhälle. Som samarbetspartner till Ungas Möjligheter har du och dina kollegor en unik möjlighet att möta morgondagens arbetskraft och tydliggöra vilka kompetenser som efterfrågas - både nu och i framtiden.

Att engagera sig som partner, stödmedlem eller inspiratör i Ungas Möjligheter är ett enkelt sätt att bidra till en bättre hälsa och ett ökat välmående bland unga. Genom våra Framtidsdagar och enskilda inspirationsföreläsningar i skolan, bidrar vi med nya insikter och motivation till elever som hjälper dem att göra välgrundade studie- och yrkesval. 

Tillsammans stärker vi elevernas självbild och tro på en meningsfull och rättvis framtid.  

 

Bli stödmedlem till Ungas Möjligheter

Stor som liten, ensam eller tillsammans - alla ska ges möjligheten att påverka och bidra! 

Som stödmedlem i Ungas Möjligheter bidrar du till att fler unga får bättre förutsättningar för att hitta sin väg till utbildning och till sitt framtida jobb. Du blir också en viktig del i vårt arbete att motverka stress och psykisk ohälsa bland unga. 

Ett bidrag oavsett storlek är otroligt uppskattat och välbehövligt för att vi ska kunna fortsätta bedriva vårt viktiga arbete för Skånes ungdomar.   


Stödmedlem Privat - 300 kr / år
Stödmedlem Familj - 500 kr / år
Stödmedlem Ideell förening - 1 000 kr / år
Stödmedlem Företag - 10 000 kr / år

Öppna Swish-appen och skanna QR-koden nedan, eller skicka till 123 119 8753. Ange "stödmedlem" i meddelandefältet så återkopplar vi till dig så snart vi kan. 


Stort tack för ditt bidrag!


 
 
Boka ett möte med oss

Kommuner

Idag har vi ett avtal med kommunerna: Vellinge, Lomma, Trelleborg, Helsingborg, LundMalmö och Ängelholm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev