Tillsammans gör vi skillnad!

Tillsammans gör vi skillnad

Det finns olika sätt att bidra och hjälpa till för att skapa de bästa förutsättningarna för våra ungdomar. 
Ungas Möjligheter är en ideell organisation som är helt beroende av partners, kommuner och region. Då vi sett ett intresse att engagera sig på olika sätt, har vi tagit fram olika typer av paket som matchar företags storlek och resurser. Vi har även öppnat upp för privatpersoner att engagera sig genom medlemskap. Tillsammans gör vi skillnad!

Oavsett vad som passar dig, kommer du bidra med ett värdefullt CSR-arbete samtidigt som du få ta del av inspirerande och kunskapshöjande nätverksträffar och såklart möjligheten att träffa våra ungdomar ute på skolorna runt om i Skåne. Varmt välkommen till vårt nätverk! 

Samarbetspartners


 
 

Bli stödmedlem till Ungas Möjligheter 


Stor som liten, ensam eller tillsammans - alla ska få möjligheten att vara med och påverka och bidra!  

Vi har sett ett intresse att engagera sig på olika sätt och har nu öppnat upp för företag och privatpersoner att stötta regionens ungdomar genom ett stödmedlemskap. 

Som stödmedlem i Ungas Möjligheter bidrar du till att fler unga får bättre förutsättningar för att hitta sin väg till utbildning och till sitt framtida jobb. Du blir också en viktig del i vårt arbete att motverka stress och psykisk ohälsa i skolan. 


Stödmedlem Privat - 495 kr / år 
Stödmedlem Företag - 9995 kr / år 
Öppna Swish-appen och skanna QR-koden nedan ( eller till 123 119 8753 ) OBS: Ange din e-post, namn och ev. företag i meddelandet så vi enkelt kan komma i kontakt med dig!
Informationsfolder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev