Boka en professionell talare

Christina Åkerberg
"Bli medveten om din styrka och potential."

I mer än 35 år har jag arbetat med att skapa goda och sunda relationer mellan människor, i föreläsningar, utbildningsdagar, projekt och processer i det offentliga och i privata näringslivet.

För mig är det viktigt att alla människor ska få möjligheten att bli medvetna om sin potential och styrka. Vi lägger alldeles för lite tid på att inventera och nyttja vår mentala förmåga och styrka. Med egna metoder visar jag enkla verktyg som stärker både den egna individen, grupper och team. 

Efter flera års erfarenhet från området, är det min största övertygelse att det ökar välbefinnande och bidrar till färre sjukdagar samtidigt som det bidrar till en ökad tillväxt och produktivitet. Både hemma och på jobbet!

Jag erbjuder utbildningspaket, inspirationsföreläsningar och vägledning i grupp eller enskilt. Alla uppdrag genomsyras av viljan att lyfta enskilda och grupper. Alla samarbeten skräddarsys efter behov.

SaraClaes
"Våga reflektera över dig själv och andra utan att döma"

Jag heter Claes Schmidt, men kallar mig SaraClaes.
Min föreläsning, ”Från Man till Människa” är en underhållande och interaktiv måbra-föreläsning om de normer och värderingar som styr vårt liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Jag pratar inte så mycket om trans, utan om varför vi tycker det är konstigt att människor är olika, när vi vet att alla människor är olika?
Min föreläsning bygger på fakta och fiktion, humor och allvar, filmer, bilder och texter med det primära syftet är att uppgradera och bredda sättet att tänka, och att inspirera åhöraren att våga reflektera över sig själv och andra – utan att döma.

2011 mottog jag ”Stora Talarpriset” och 2012 kom boken ”Från Man till Människa”.
2018 var jag nominerad till ”Årets Talare”.

Kontakta oss