Boka en professionell talare

Christina Åkerberg
"Bli medveten om din styrka och potential."

I mer än 35 år har jag arbetat med att skapa goda och sunda relationer mellan människor, i föreläsningar, utbildningsdagar, projekt och processer i det offentliga och i privata näringslivet.

För mig är det viktigt att alla människor ska få möjligheten att bli medvetna om sin potential och styrka. Vi lägger alldeles för lite tid på att inventera och nyttja vår mentala förmåga och styrka. Med egna metoder visar jag enkla verktyg som stärker både den egna individen, grupper och team. 

Efter flera års erfarenhet från området, är det min största övertygelse att det ökar välbefinnande och bidrar till färre sjukdagar samtidigt som det bidrar till en ökad tillväxt och produktivitet. Både hemma och på jobbet!

Jag erbjuder utbildningspaket, inspirationsföreläsningar och vägledning i grupp eller enskilt. Alla uppdrag genomsyras av viljan att lyfta enskilda och grupper. Alla samarbeten skräddarsys efter behov.

SaraClaes
"Våga reflektera över dig själv och andra utan att döma"

Jag heter Claes Schmidt, men kallar mig SaraClaes.
Min föreläsning, ”Från Man till Människa” är en underhållande och interaktiv måbra-föreläsning om de normer och värderingar som styr vårt liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Jag pratar inte så mycket om trans, utan om varför vi tycker det är konstigt att människor är olika, när vi vet att alla människor är olika?
Min föreläsning bygger på fakta och fiktion, humor och allvar, filmer, bilder och texter med det primära syftet är att uppgradera och bredda sättet att tänka, och att inspirera åhöraren att våga reflektera över sig själv och andra – utan att döma.

2011 mottog jag ”Stora Talarpriset” och 2012 kom boken ”Från Man till Människa”.
2018 var jag nominerad till ”Årets Talare”.

Micke Darmell
"Det finns ett ansvar för oss som har varit med i arbetslivet i många år att dela med oss av detta till unga."

Jag heter Micke Darmell och har i hela mitt liv varit intresserad hur vår kropp och knopp fungerar. Min övertygelse är att desto bättre relationer vi har, desto lättare kommer vi att lyckas som individer eller som organisation.

Det jag pratar, inspirerar och ger konkreta råd till är vikten av goda relationer för att lyckas i livet.

Jag inspirerar och ger även kunskap kring hur vi kan skapa en balans med alla digitala plattformar som skriker på vår uppmärksamhet och hur vårdar våra relationer .  Det är på samma ämne som Anders Hansen gjorde folkligt 2019 genom hans sommarprat i radion.

Den respons jag får på mina föreläsningar är ”värme, humor och konkreta råd”.

Jag tycker det finns ett ansvar för oss som har varit med i arbetslivet i många år att dela med oss av detta till unga. De är vår framtid och kan jag bidra till en bättre sådan gör jag gärna det. Jag vet att mina ämnen är viktiga för att leva ett bra liv.

Vill du boka någon av våra talare?