Ditt engagemang behövs - bli stödmedlem!

Efterfrågan på yrkes- och hälsoinriktade Framtidsdagar hos Skånes ungdomar går inte att ta miste på - behovet är enormt!


Trots att vi startade upp vår verksamhet samtidigt som en pandemi, har vi snart lyckats genomföra drygt 110 inspirationspass runt om i regionen - och fler kommer det bli innan året är slut. Så glädjande! Skolorna vill fortsätta samarbeta med oss och vi har redan fått många framtida bokningar på Framtidsdagar.

Även om vi fått en jättefin respons på våra Framtidsdagar från elever och skolor som bekräftar behovet och efterfrågan på Framtidsdagar, behöver vi ett ökat engagemang från det lokala näringslivet.

Företag och organisationer i det skånska näringslivet är en viktig byggsten för Ungas Möjligheters koncept och affärsmodell, en byggsten som bidrar med finansiellt stöd och med anställda som inspirerar och representerar arbetslivet direkt ute på skolorna.

För att vi ska kunna fortsätta stötta fler unga att hitta sin väg till utbildning och jobb behövs nu näringslivets och företagens engagemang.

Du som egenföretagare och privatperson kan också vara med och bidra!

Förutom att ingå ett större samarbetsavtal som partnerföretag finns även möjligheten att bidra genom ett stödmedlemskap.

 

Våra stödmedlemskap är framtagna för att passa mindre företag, till dig som driver eget företag eller till dig som vill vara med och stötta privat.

 

Som stödmedlem till Ungas möjligheter är du med och bidrar till att fler ungdomar kommer hitta sin väg till utbildning och jobb. Du blir också en viktig del i vårt arbete att motverka stress och psykisk ohälsa i skolan.

Bli stödmedlem som:

Privatperson: 250 kr/året

Företag: 2500 kr/året

Öppna din Swish-app och scanna QR-koden, eller skriv in och skicka till 123 119 8753 (ange namn, ev. företag och e-post i meddelandefältet så vi enkelt kan komma i kontakt med dig).